Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
Решения за видеонаблюдение | Инкомтел ЕООД Търговище

За Училища и обществени обекти

Системите за видеонаблюдение в училищата в днешни дни са вече необходимост. С тях училищата стават по-сигурно и спокойно място за деца, учители и родители. Те помагат за намаляване на агресията и насилието сред учениците, намаляват разходите на училището от вандализъм и др. Системите за видеонаблюдение могат да бъдат както бюджетни, така и профилирани според нуждите на училището и виждането на ръководството.

За Индустрията

В зависимост от нуждите на обекта, ще изготвим предложение, като изберем най-подходящата техника според производствената среда и изискванията на клиента.

Предлаганите решения за сигурност са подходящи за всички типове сгради, складове и паркинги.

За Търговски обекти

Решенията за сигурност в търговски обекти гарантират безопасността на магазинни площи, стоки, персонал и клиенти. Цялостно решение се изгражда от различните системи, като СОТ - алармени системи, контрол на достъп, видеонаблюдение, озвучаване и др.

За Пътна инфраструктура

Решенията за пътна инфраструктура са широко приложими в градска и извънградска среда. Различни по специфика и реализация, те могат да бъдат решения за: четене на номера, преминаване през червен светофар, засичане на превишена скорост, следене на трафик, сигурност на паркинг с четене на номера и др.

Предлагат реално работещ модел за записване на информация по пътните платна и ограничават възможностите за нарушаване на правилата за движение, както и допринасят за повишаване на сигурността.

За Транспорта

Решението за видеонаблюдение в транспортни средства може да се използва в градска и извънградска среда – в автобуси, камиони, линейки, полицейски автомобили, училищен транспорт, фирмени автомобили и други.

Решението за сигурност в превозни средства осигурява по безопасно транспортиране, намалява разходите от вандализъм и други вреди. Непрекъснатото наблюдение на превозното средство спомага за по-бърза и точна реакция при инцидент.

За Дома и Офиса

При изграждане на системата за видеонаблюдение в Дома и Офиса е необходимо да се предвидят всички критични места, от където може да се появи пробойна в сигурността. Повечето собственици правят грешката като определят броя на камерите според възможният бюджет. Това от гледна точка на сигурност е глупава инвестиция в некачествено работеща система за видеонаблюдение, която има доста дупки в сигурността. Така изградена система за видеонаблюдение не е нищо друго освен хвърлени пари на вятъра. Затова нашият съвет е -  когато решите да изграждате система за видеонаблюдение, не пестете пари, а ги инвестирайте за да  виждате всичко, което се случва в обекта.

За Земеделски обекти

Видеонаблюдението може да помогне за нормалното протичане на работния процес, с което пък да гарантира по-добро качество на крайната продукция. В същото време подсигурява защитата на животни, техника, продукция и апаратура от злонамерено повреждане или злоупотреба.

Ползи от камерите за Видеонаблюдение: Следене на резервоарите с гориво; Защита от влизане с взлом и следене за нарушители; Следене на ежедневните работни процеси; Складовете с продукция, семена, торове и препарати; Стопанския двор с техника; Отдалечено наблюдение и гледане на записи

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе