Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
Защита на данни | Инкомтел ЕООД град Търговище

В наши дни е изключително важно да мислим за сигурността си не само в реалния живот, но и във виртуалния. Ако не защитите компютъра си достатъчно добре, други хора могат да получат достъп чрез него до други ваши устройства и профили и по този начин да получат достъп до информацията и файловете ви.

Ежедневно слушаме за кибер атаки, криптовируси, източване на информация и банкови сметки, но рядко се замисляме какви ще са щетите за нас, ако това ни се случи и как да го преодолеем за най-кратко време.

Ние можем да ви помогнем, като заедно разработим мерки за защита на вашата информационна система, да обучим персонала ви на основите за безопасна работа в интернет и да сме готови с план за действие при евентуален пробив в сигурността.

Заявете Вашите проблеми и ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе