Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
За нас | Инкомтел ЕООД град Търговище

Фирма „Инкомтел” ЕООД е създадена в края на 2006 г. и повече от 10 години работи в областта на Информационните и Компютърни Технологии.

Изградили сме добри партньорски взаимоотношения с едни от най-големите вносители на нови и употребявани компютри, мрежово оборудване, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, системи за ИТ сигурност в България, което ни позволява да предлагаме широк спектър от стоки и услуги.

Ние предлагаме високо качество и ефективни бизнес решения за малки и средни фирми, училища, земеделски производители.

Имаме опит в доставката,  конфигурирането и поддръжката на компютри, сървъри и офис техника, изграждането на компютърни мрежи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, системи за ИТ сигурност за малки и средни фирми.

Софтуерните ни услуги включват - продажба, инсталация и поддръжка на програмни продукти, изработване на фирмени уеб сайтове, електронен дневник за училища.

В учебната ни зала деца и възрастни могат да придобият нови знания в областта на компютърните технологии.

 

Предлагаме Ви следните услуги:

  1. Изработка на уебсайт.
  2. Продажба и поддръжка на компютърна техника – преносими и настолни компютри – нови и втора употреба, монитори и телевизори, многофункционални устройства и принтери, копирни машини, скенери, мрежово оборудване, проектори, непрекъсваеми захранвания, цифрови фотоапарати, смартфони, таблети, аксесоари, консумативи и др.
  3. Изграждане на компютърна мрежа – кабелна и безжична. Структурно окабеляване на офиси и сгради.              
  4. Системи за видеонаблюдение (аналогови, HD CVI, HD TVI и IP камери, DVR, NVR) и контрол на достъпа – изграждане и поддръжка.    
  5. Продажба, инсталация и поддръжка на софтуерни продукти – Операционни системи Windows и офис пакети на Microsoft; Антивирусни програми на ESET NOD32, Kaspersky;  Решения за архивиране и възстановяване на данни;        Софтуер за счетоводство, личен състав и ТРЗ, търговски обекти, ресторанти и кафенета, облачни услуги и др.
  6. Курсове за обучение по компютърна грамотност и работа с компютри.
  7. Продажба на консумативи за принтери - оригинални и съвместими за принтери и копирни машини.
  8. Ремонт на компютри.
  9. Абонаментна поддръжка на компютри и офис техника.
  10. Почистващи препарати за компютърна и офис техника.

 

„Инкомтел” ЕООД  разполага със съвременен офис, учебна зала и добре оборудван с компютърна техника, софтуер и инструменти сервиз. 

Там можете да закупите или поръчате офис техника и компютри – преносими и настолни, компоненти, консумативи, софтуер и аксесоари за тях.

Предлагаме на своите клиенти бързо, качествено и коректно обслужване. В своята работа фирмата разчита на високо квалифицирани и силно мотивирани специалисти, и на опита, и ноу-хау на своите партньори.

Нашата цел е да предложим цялостни индивидуални решения при закупуването на компютърна техника, изграждането и поддръжката на ИТ инфраструктурата за Вашата фирма.

Услугите ни от предварителните консултации, през доставката, монтажа и конфигурирането, до обучението на персонала и поддръжката на Информационните системи, подкрепят ефективно Вашите бизнес нужди и процеси, и гарантират  надеждна и оптимална работа на компютрите и офис техниката Ви.

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе