Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
Киберсигурност за вашия дом и офис от Инкомтел ЕООД град Търговище

В наши дни е изключително важно да мислим за сигурността си не само в реалния живот, но и във виртуалния. Ако не защитите компютъра си достатъчно добре, други хора могат да получат достъп чрез него до други ваши устройства и профили и по този начин да получат достъп до информацията и файловете ви.

Ежедневно слушаме за кибер атаки, криптовируси, източване на информация и банкови сметки, но рядко се замисляме какви ще са щетите за нас, ако това ни се случи и как да го преодолеем за най-кратко време.

Информационната защита има за цел да предотврати загубата на данни при критични ситуации. Такива ситуации са: природни бедствия, повреда на компютри/сървърихакерски атаки, злонамерен софтуер или всеки друг случай, когато има риск от загуба на информацията. Тъй като в наши дни повечето от информацията се съхранява на компютри, за информационната защита най-често се грижат специалистите от IT отдела.

Ние можем да Ви предложим подходящото решение за киберсигурност, отговарящо напълно на вашите конкретни нужди и изисквания. Това ще Ви даде възможност да се занимавате с основния си бизнес, без да извършвате несвойствени за вас дейности.

Според възможностите на клиента предлагаме софтуерни и хардуерни решения, които той сам може да администрира (при наличие на собствени квалифицирани ИТ специалисти) или да ни се довери ние да ги поддържаме.

Ние можем да ви помогнем, като заедно разработим мерки за защита на вашата информационна система, за архивиране на информацията, да обучим персонала ви на основите за безопасна работа в интернет и да сме готови с план за действие при евентуален пробив в сигурността.

Киберсигурността е средство, чрез което физическите лица, фирмите  и организациите намаляват риска да бъдат засегнати от киберпрестъпления. 

Основната функция на Киберсигурността е да защитава устройствата, които всички използваме (смартфони, лаптопи, таблети и компютри), и услугите, до които достъпваме онлайн - у дома и на работа - от кражба или повреда. Става въпрос и за предотвратяване на неразрешен достъп до огромните количества лична и служебна информация, която съхраняваме на тези устройства, и онлайн.

Инкомтел ЕООД може да ви предложи подходящото решение за повишаване на вашата киберсигурност както за личния ви компютър, така и за компютърните системи и мрежи в микро-, малки и средни фирми, организации от образованието и в обществената сфера.

Заявете Вашите проблеми и ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе