Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
Абонаментна поддръжка | Инкомтел ЕООД Търговище

Абонаментни услуги

Ангажиментите за абонаментно поддържане възникват след сключване на Договор за абонаментно обслужване, в който се договарят и специфичните, и допълнителни условия, удовлетворяващи и двете страни.

Сключването на договор предоставя на клиента предимство при обслужването, планиране на ресурси, като квалифициран персонал, резервни части, както и възможност за доставка на място на консумативи.

Ние Ви предлагаме абонаментно обслужване за поддръжка на:

  • Компютърна техника
  • Софтуер
  • Компютърна мрежа
  • Система за видеонаблюдение
  • Уебсайт

 

Редовните месечни вноски са силна защита от значителни финансови разходи и загуба на време, при възникване на проблеми.

В зависимост от условията на договора ще се договори време за реакция при възникване на проблем, честотата и обема на профилактичната дейност, антивирусна защита, архивиране на данни, предоставянето на оборотна техника по време на ремонта, мястото и времето за извършване на ремонта.

Системното прилагане на превантивни мерки гарантира в много голяма степен стабилното функциониране на информационната система и минимален риск от сривове.

Първата стъпка, заложена в тази услуга е обстойното запознаване с бизнеса на клиента. Съвместно ще дефинираме ясна система за поддръжка с превантивен характер. Обикновено тя включва методи за архивиране на данни, политика по отношение на достъпа до тях, антивирусна защита, профилактика и наблюдение на информационната среда и др. Услугата е свързана с договор за абонаментен сервиз, което регламентира взаимоотношенията ни като добри бизнес партньори.

Абонаментът е удобна форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план с предварително договорени завишени изисквания (време на реакция, оборотна техника, профилактика, работа в извънработно време и др.).

При нея се заплаща определена месечна абонаментна такса, независеща от вложения труд. Ако техниката е извън гаранция, резервните части се заплащат отделно. Освен за доставената от нас техника, ние поемаме такива ангажименти и за техника от други доставчици.

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе