Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
Видове сайтове | Инкомтел ЕООД Търговище

Според предназначението си сайтовете могат условно да се разделят в няколко категории:

1. Личен – тип „визитна картичка“

2. Корпоративен - Утвърждава имиджа на фирмата; Помага за намиране на нови партньори и клиенти; Подобряване на обслужването на настоящите партньори и клиенти чрез още един начин на комуникация; Допринася за увеличаване на продажбите на стоки и услуги; Онлайн канал за търсене на нови служители

3. Продуктов – представя конкретен продукт или марка пред крайните клиенти

4. Промоционален – за краткосрочна рекламна кампания на даден продукт

5. Електронен магазин – сайт за пазаруване онлайн – може да е както основен бизнес на фирмата, така и допълнителен канал за продажби през интернет

6. Онлайн медия – преса, радио и телевизия в интернет

7. Онлайн общност – форуми, социални мрежи - неформални групи от хора със сходни интереси, които общуват помежду си, споделят мнения, знания и опит чрез интернет

8. Онлайн услуги – като се започне от най-разпространените електронна поща, търсачки, сайтове за запознанства, за търсене на работа, създаване и съхраняване на документи и много други.

Различните видове сайтове са описани подробно от много автори, но на нас най-много ни допадна горната класификацията от книгата „Уеб сайтът – Мисията задължителна“.

 

Според начина си на изработване и възможностите за обновяване на информацията:

1. Статичен – Статичните сайтове са добро решение за личен, промоционален и малък фирмен уеб сайт, които се обновяват рядко.

Всяка от страниците на сайта е отделен файл. Обновяването на информацията се извършва чрез създаване на нов файл на мястото на съществуващия и изисква повече време и квалифициран персонал.

 

2. Динамичен – Подходящ за по-големи като обем сайтове, в които съдържанието се обновява често.

Външният вид на сайта се определя от общ шаблон (темплейт), който е свързан с база от данни, зареждаща съдържание в него за всяка от страниците на сайта. Има вградена система за управление на съдържанието, с която може лесно да се променя и да се добавя ново съдържанието на сайта чрез текстообработваща програма. Има много повече допълнителни функции удобни както за потребителите на сайта, така и за поддръжката му.

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе