Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
Фирмен указател | Инкомтел ЕООД Търговище

Справки за фирми и услуги в гр. Търговище

Изработихме сайта targovishte-bg.com, за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

В справочника могат да се регистрират всички желаещи фирми от града и с представителства в него, държавни и общински институции, здравни и учебни заведения, НПО, майстори и занаятчии, предоставящи услуги за гражданите, спортни и други клубове, бази за отдих и развлечение, музеи и културни институции.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Всеки ще може да се информира за предлаганите стоки и услуги, и да получи информация за контакти  – адрес, телефон, електронна поща, работно време, карта за упътване до адреса.

Това ще е полезно за всеки гражданин, нуждаещ се от домашен майстор за ремонт и услуги, както и за неговата почивка и развлечения.

За фирмите предлагаме по-лесно достигане до подходящия местен партньор за доставка на стоки и услуги, които често търсим извън града заради липсата на достатъчна информация.

Често се получава някои фирми да са по-добре известни с производството и услугите, които предлагат извън Търговище.

За фирмите това е още един канал за реклама по интернет, но строго таргетиран в рамките на община Търговище. Така информацията ще достига направо до тези които се нуждаят от нея – гражданите на Търговище, гостите на града, желаещите да правят бизнес с фирми от града, страната и чужбина.

След регистрацията на фирмата в нашия справочник, тя получава собствен акаунт, който може сама да администрира или да ползва нашите услуги за представянето си.

Регистрацията може да стане на място в нашия офис или на място във вашия офис.

Ще ви запознаем подробно за възможностите за представяне на фирми и услуги в нашия справочник.

Това, което Ви предлагаме в Стартовия пакет е напълно достатъчно за представянето в интернет на малка фирма, нямаща възможност да поддържа собствен сайт.

За фирмите със собствени уебсайтове, това е един допълнителен канал за реклама в интернет.

Разчитаме на вашата помощ, за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.

Можем да го направим по-бързо от най-ефективната реклама в момента „чрез устните ни препоръки към роднини и приятели, като доволни клиенти на фирми и майстори“.

Не издаваме сертификати на фирмите регистрирани в каталога. Това ще го направят вашите доволни клиенти.

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе