Работете с нас!

1
Услуги, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи, продажба на офис техника в офиса на "ИНКОМТЕЛ" ЕООД
2
Извършване на услуги на място при клиента
3
Дистанционна поддръжка на софтуер - отдалечен достъп до компютъра на клиента през интернет

Работно време

08.30 - 18.00 часа
Почивни дни - Събота и Неделя
ВОСКС включва интерактивен дисплей (ИД) с прикрепен към него компютър, които да заменят досега използваните дъски в класните стаи.

ВОСКС включва интерактивен дисплей (ИД) - достатъчно голям и с висока разделителна способност, с прикрепен към него компютър, които да заменят досега използваните дъски в класните стаи. Към тях се свързват допълнителни модули съобразно нуждите за конкретния учебен предмет като например графичен таблет за работа, интерактивен показалец, мултимедийни устройства, устройства за виртуална реалност и други. Това ще позволи на учениците и учителите бързо да разработват и смесват съществуващото медийно съдържание, но също така да включват външно съдържание в собствените учебни материали на учителя.

Чрез изградената система за създаване и управление на уникални персонални профили за всички участници в образователния процес – ученици, учители, директори и експерти, те получават достъп до всички ресурси, обучения и други услуги, като по този начин се гарантира както проследимост на резултатите, така и възможност за персонално и индивидуализирано обучение с използване на съвременните технологии и перспективите на изкуствения интелект.

ВОСКС - Тип 1

ВОСКС - Тип 2

Абонирайте се за нашия бюлетин Абониране.

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

На електронната си поща ще получавате актуална информация за нашите услуги и промоции по избраните от Вас теми не по-често от два пъти седмично.

Категория

В наши дни компютърните технологии са навлезли масово във всички сфери от живота ни.

Заявете Вашите интереси за сътрудничество с нас. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите ни за съвместна работа, предоставяне на стоки, услуги и готови решения според нуждите и изискванията Ви.

FORGOT YOUR DETAILS?

На горе